Mi Casa

MiCasaLogo

ŽIVOT U NAJMIRNIJEM DELU GRADA

Za one koji budu želeli da im “MI Casa” bude dom, da žive u ulici Petra Drapšina u pozadini Trga Mladenaca, najmirnijem delu centra grada, da u okruženju vrhunskih prirodnih materijala uživaju u najboljim dizajnerskim rešenjima i potpunoj privatnosti stana u zgradi sa tek 10-tak stanova.

BESPREKORNA ARHITEKTURA

Istraživanje strukture urbanog stana, dovelo je autore do finog balansiranja dnevne i noćne zone stanova u kojima je privatnost svakog člana porodice važna koliko i prostori gde je porodica na okupu. U ponudi su stanovi od 40-270 kvadratnih metara, u kojima svaki član porodice, u skladu sa svojim potrebama i afinitetima, može pronaći svoj kutak.

PAMETAN I ENERGETSKO EFIKASAN DOM

petra-drapsina-7-02Savremena tehnologija omogućava projektovanje optimalnog, fleksibilnog i integrisanog sistema koji se u potpunosti prilagođava specifičnom načinu i stilu života, aktivnostima i raspoloženju. Sistem grejanja i klimatizacije odgovara na zahteve ugodnosti, ekonomičnosti, estetike i trajnosti. Objekat koristi obnovljive izvore energije za grejanje i hlađenje – TOPLOTNE PUMPE, koje putem geotermalnih sondi ostvaruju ogromne uštede u odnosu na centralni gradski toplovod.

ZAŠTO MI Casa?

ZBOG MIRA I BEZBEDNOSTI MALI BROJ STANOVA za miran i ugodan život je san svih nas. U zgradi MI Casa možete mirno spavati, svesni da ste i Vi i Vaši najdraži zaštićeni.

BEZBEDONOSNI SISTEMI I NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE u stanovima i zgradi su ugrađeni da spreče neželjene situacije.

PODZEMNE GARAŽE su liftom direktno povezane sa većinom stanova.

ZVUČNA I TOPLOTNA IZOLACIJA PLAFONA I PODOVA prigušivanjem vibracija i zaštitom od udarnih zvukova je obezbeđena putem građevinske zvučne zaštite «Termosilent».

NAJMANJE PROMETNA ULICA U NOVOM SADU prema istraživanju ZIG-a, što joj obezbeđuje prestiž koji retko imaju centralne zone velikih gradova.

ZBOG UŠTEDE I KOMFORA

U svakome od nas se krije hedonista, koji nakon napornog dana želi da se odmori u udobnosti svoga doma. U našim stanovima uživaćete bilo da je vrelo leto ili ledena zima.

GREJANJE ILI HLAĐENJE U STANOVIMA 24 SATA, a uz to se ostvaruje ušteda energije u odnosu na stanove koji su priključeni na centralni gradski toplovod, i koji nemaju hlađenje u letnjem periodu.

ZBOG LOKACIJE NAJATRAKTIVNIJA LOKACIJA u samom centru Novog Sada, tek 50 m od glavne poste, 200 m od Narodnog pozorista, 50 m od najlepšeg i najpoznatijeg trga u Novom Sadu, Trga Mladenaca, i u neposrednoj blizini trgovinsko-uslužnih centara, škola, obdaništa…

ZBOG KVALITETA

GRADNJE TEHNOLOŠKI NAJOPREMLJENIJA ZGRADA u regionu će biti izgrađena klima blokom sa termičkom izolacijom 12-15 cm. Time će toplotni gubici biti smanjeni do 3 puta u odnosu na prosek u Srbiji.

petra-drapsina-7-01INTEGRISANI OLUCI ELEKTROGREJANI

ALU STOLARIJA SA TROSTRUKIM NISKOEMISIONIM STAKLIMA

ESLINGER ALU ROLETNE SA INTEGRISANIM MOTORIMA

FAN COIL-i OLYMPIA SPLENDID koje ugrađujemo kao grejna i rashladna tela su dobitnici nagrade RED DOT za najbolji industrijski dizajn u svetu

DIMPLEX TOPLOTNE PUMPE trenutno broj 1 u svetu.

PARKET S KLASE

UVOZNA KERAMIKA I SANITARIJE najpoznatijih svetskih proizvođača

JEDINSTVENA TRAJNA FASADA staklo-inox-aluminijum u kombinaciji sa Parklex-om trenutno najmodernijim materijalom za fasade u svetu